CAR RENTAL AUTÓBÉRLÉS BUDAPEST AUTÓKÖLCSÖNZŐ REPÜLŐTÉR NONSTOP KISBUSZ

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. üzlet
(a Líra Könyváruház mellett)

 
A UNITED Autókölcsönző üdvözli oldalán!
Személygépjármű,- és minibusz bérlés specialista budapesti repülőtéri autókölcsönzés nonstop rent a car
főoldal feltételek transzfer akciós árak ajánlat

OLCSÓ kis kategóriás alap autók
KOMPAKT családi közép automata
PRÉMIUM BMW és luxusautó bérlés
REPTÉRI TRANSZFER exkluzív autók
9 FŐS KISBUSZ, egyterű bérlés
TEREPJÁRÓ JEEP pick up 4X4 suv
HÉTVÉGI AKCIÓ autóbérlés árak
TARTÓSBÉRLET céges autó bérlés
TEHERAUTÓ kisteherautó furgon
FLOTTAKEZELÉS diszkont havi árak
REPÜLŐTÉR autóbérlés SOFŐR, GPS
BÉRAUTÓ SCHWECHAT-on Bécsben
Hírek - Állás - Karrier
Kapcsolat
rent it now!
 
AUTÓBÉRLÉS BUDAPEST NON-STOP
+36/30 99-62-300
Tel.: +36/1 283-86-83
SMS visszahívás kérés: 30/613-0355
Autókölcsönzőnk budapesti irodája:
LURDY HÁZ ÜZLETKÖZPONT
1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. sz. üzlet
(a Telenor utcájában, a Líra Könyvesházzal szemben)


info@rentauto.hu
United Rent a Car autóbérlés Budapest logó
KORLÁTLAN kilométer, INGYENES biztosítás, INGYENES reptéri / házhozszállítás
Az Interneten Ezen az oldalon
REPÜLŐTÉR autóbérlés SOFŐR, GPS
GPS
  19 €
90 €
 / NAP-tól
 / HÓNAP-tól
 

A BUDAPEST LISZT FERENC REPÜLŐTÉRI AUTÓBÉRLÉS MENETE


A bérautó felvétele és leadása a repülőtéren


A bérautó felvétele a reptéren:


A United Autókölcsönző kollégája az Ön nevére szóló várótáblával várja majd Önt a Budapest Airport halljában, érkezési várótermében, rögtön az automata fotocellás ajtó előtt, ahogy kilép a poggyászfelvételről.
Ahogy kilép a poggyászfelvételről az ajtó előtt a kordonnál az Ön saját nevére szóló várótáblát tartó kollégánkhoz kell fáradjon, aki rögtön az automata fotocellás ajtó előtt várakozik.
A bemutatkozás után kollégánk segít Önnek a poggyászaival eljutni a bérautóhoz, ahol meg tudja tekinteni a kiszállított kölcsönautót.

A bérleti szerződés megkötése:


A formanyomtatványok kitöltéséhez kérjük ügyfeleinket bemutatni a bérléshez szükséges okmányokat:
-Személyi igazolvány / útlevél
-Jogosítvány / Nemzetközi jogosítvány
-Visa vagy mastercard hitelkártya (saját tulajdon névre szóló dombornyomott bankkártya, debitkártya)

A letéti díj (100.000 HUF - 300.000 HUF vagyis a bérautó kategóriának megfelelő összegű depozit) dombornyomásos Visa vagy MasterCard hitelkártyán kerül ideiglenesen zárolásra a bérlet időtartamára. Amennyiben electron vagy AMEX típusú kártyával rendelkezik kollégánk ingyenesen beszállítja Önt belvárosi főirodánkba, ahol elektronikus kártyaterminálon tudjuk majd a kauciót blokkolni.
Az adatok felvétele, a bérleti szerződés megkötése és az autó átvétele lehetőség szerint gyorsan történik körülbelül mindössze csak 15-20 percet vesz igénybe.
Ezalatt az idő alatt az angolul is kiválóan beszélő, szakmailag is jól képzett ügyintézőnk tájékoztatja Önt az Általános Szerződési Feltételekről és válaszol ügyfelünk további kérdéseire.
A gépjármű kiadásakor megbeszéljük az elutazás pontos időpontját, hogy hány óráig kell majd a gépkocsit visszahoznia irodánkba vagy a repülőtéri parkolóba, kiemelt figyelmet fordítva az autó leadás pontos helyének meghatározására, a számla kiállítására, a bérleti díj rendezésére és a reptéri transzfer időpontjának egyeztetésére.
A United Autókölcsönző kollégái többéves ügyfélkezelési gyakorlattal rendelkeznek, rugalmas és gyors problémamegoldó készséggel állnak minden időben kedves ügyfeleink rendelkezésére.
Szükség esetén, az Önt kiszolgáló munkatársunk útbaigazítja vagy még további segítséget is biztosít úticélja leggyorsabb elérésében.

A kölcsönautó állapotának ellenőrzése:


A bérleti szerződés és a kiegészítő dokumentumok aláírása után a bérautó ügyintéző átadja a rezervált autót.
Tételesen megmutatja Önnek a műszaki tudnivalókat, kiegészítő felszereléseket és az együttes ellenőrzés mellett felhívja a sofőr figyelmét az autó egyedi jellemzőire, bemutatja a gépkocsi kezelőszerveinek technikai működését.
Ezután közösen kívülről is átnézik az autót, majd a gépjármű állapotlapon feljelöljük a bérautón lévő esetleges sérüléseket és az üzemanyag tank állást.
A gépkocsit lehetőleg ugyanolyan tisztán és üzemanyag szinttel kérjük majd vissza a leadáskor mint az autó felvételekor.
Ön, mint autóbérlő ügyfelünk átveszi a kölcsönautó szerződés másodpéldányát, a bérautó okmányait és indítókulcsát, illetve a külön kérésre előre megrendelt extra felszereléseket (például GPS, gyermekülés, hólánc, mobiltelefon stb.).

Az autó reptéri leadása:


Az autó bérleti kontraktus lejártakor ügyfelünk az előre egyeztetett, a szerződésen is feltüntetett időpontban megérkezik az irodánkba vagy a reptéri parkolóba a bérbe adott személygépjármű visszaadása végett. Amennyiben Ön előre kérte, hogy az autó leadása megadott budapesti vagy vidéki címen történjék, úgy ügyintézőnk fog megjelenni Önnél a megbeszélt időpontban. Az autó visszavételekor úgy mint a kiadásakor is közösen, tételesen leellenőrizzük a jármű műszaki és esztétikai állapotát, kiemelt figyelemmel az időközben történt esetleges sérülésekre is. Új sérülés esetében a gépjármű műszaki állapotlapján regisztráljuk a káreseményt, melynek további rendezését közös egyeztetés mellett a visszavételkor intézzük. Úgyszintén ellenőrizzük az autó iratainak, tartozékainak hiánytalan meglétét, üzemanyag tank kiadási szintre történő feltöltöttségét és a külön biztosított extra tartozékokat is.
A visszavételkor kollégánk az esetleges, az átadási állapottól való eltérést rögzíti majd lezárja bérleti szerződést. Amennyiben a bérautó hiánytalanul, sérülés és késedelem nélkül visszakerül feloldjuk az elő-engedélyeztetett depozitot. A bérleti szerződés lezárása után felkísérjük Önt a repülőtér megfelelő terminálja indulási váróterméhez, majd jó utat kívánunk!

A repülőtéri "pick up" autókölcsönzési szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy 24 órában, ügyfeleink kényelmét szolgálva a landolástól a felszállásig illetve háztól-házig teljeskörű és első osztályú kiszolgálást nyújtsunk verhetetlen áron.