AUTÓKÖLCSÖNZŐNK
ÚJ CÍME

LURDY HÁZ -
BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. üzlet
(az Alexandra Könyváruház mellett)

 
A UNITED Autókölcsönző üdvözli oldalán!
Személygépjármű,- és minibusz bérlés specialista repülőtéri autókölcsönzés nonstop rent a car
főoldal feltételek transzfer akciók ajánlat

OLCSÓ kis kategóriás alap autók
KOMPAKT családi közép automata
PRÉMIUM BMW és luxusautó bérlés
REPTÉRI TRANSZFER exkluzív autók
9 FŐS KISBUSZ, egyterű bérlés
TEREPJÁRÓ JEEP pick up 4X4 suv
HÉTVÉGI AKCIÓ diszkont áraink
TARTÓSBÉRLET autó tartós bérlés
TEHERAUTÓ kisteherautó furgon
FLOTTAKEZELÉS diszkont havi árak
REPÜLŐTÉR autóbérlés SOFŐR, GPS
Béreljen Bécsben SCHWECHAT-on
Hírek - Állás - Karrier
Kapcsolat
 
AUTÓBÉRLÉS BUDAPEST NON-STOP
+36/30 99-62-300
Tel.: +36/1 283-86-83
Fax: +36/1 209-06-04
Autókölcsönzőnk budapesti irodája:
LURDY HÁZ ÜZLETKÖZPONT
1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. sz. üzlet
(a Vodafone bolt mellett, szemben az Alexandra Könyvesházzal)


info@rentauto.hu
KORLÁTLAN kilométer, INGYENES biztosítás, INGYENES reptéri / házhozszállítás
Az Interneten Ezen az oldalon
BÉRELHETŐ AUTÓINK - GÉPKOCSI KATEGÓRIÁK - TÍPUSOK
19 € / NAP-tól
26 € / NAP-tól
39 € / NAP-tól
4 € / ÓRA-tól
27 € / NAP-tól
39 € / NAP-tól
19 € / NAP-tól
49 € / NAP-tól
29 € / NAP-tól
19 € / NAP-tól
139 € / NAP-tól
0.5 € / KM-től
Magunkról                      Gyakran ismételt kérdések

A United Car Rental Budapest Autókölcsönzés - kedvezményes járműbérlés és mikrobusz bérlés információs oldala


Vállalkozásunk hagyományos autó,- személygépjármű,- minivan,- mikrobusz,- kisbusz és kisteherautó napi kölcsönzésével foglalkozik már több mint 12 éve. Ügyfeleink különböző igényeit figyelembe véve törekszünk maximálisan rugalmas, naprakész és expressz szolgáltatásokkal kiszolgálni vendégeink időtöltését, utazását vagy segíteni üzleti programjait.

Elsődleges tevékenységünk a 24 órás személyautó bérlés Budapest, a Ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Magyarország teljes területén. Rendkívül kedvező ár-érték arányú rent a car, autó kölcsönzés és minibusz bérlés szolgáltatásokat kínálunk flexibilis, speciális, egyénileg kialakított feltételek mellett. A 3 bérleti napot meghaladó időtartam esetén ingyenes autó kiszállítással gondoskodunk az Ön kényelméről mind fővárosunk mind a Repülőterek termináljain.

Napi és havi bérleti időszakokra kölcsönözhető bérautó flottánk magasan felszerelt, folyamatosan szervizelt autókkal, verhetetlen áron áll ügyfeleink rendelkezésére. A bérelhető gépjárművek belföldi és külföldi használatra egyaránt igényelhetők, előzetes egyeztetés mellett Magyarország határain túl is vissza adhatók.

Autóflotta,- és cégautó bérlés jelentős megtakarítással!


* Szabadidős programokhoz, nyaraláshoz esetleg üzleti útjaihoz bérelhet megfizethető áron és kondíciók mellett gazdaságos,- kompakt,- presztízs kategóriájú autót, egyterűt, minivan-t vagy autóbuszt,
* Amikor külföldre történő utazáshoz korrekt, kifogástalan állapotú járműre van szüksége,
* Privát vagy szolgálati autójának szervizelése idejére, új autójának átvételéig, bérautójának akár a szervizben vagy az autószalonban történő leadásának lehetőségével.
* Amennyiben a céges autóparkban nincsen a kívánt munkavégzésre hivatott speciális jármű, haszongépjármű, nem elérhető pick up terepjáró, akkor mi biztosítjuk Önnek az igényének megfelelő autót,
* Amikor kisteherautó szükséges az áruszállításhoz, napi munkájához, bútorszállításhoz vagy éppen költözéshez keres haszongépjárművet,
* Egyedi tartósbérlet és flottakezelési konstrukciók állnak rendelkezésre kampány időszakra, átmeneti, hosszabb-rövidebb távú kölcsönzés esetére is,
* Tömegközlekedési eszközzel (repülő, autóbusz, vonat stb.) utazó vendégeink kiszolgálására, Magyarországon sőt a környező országokban történő kirándulásaikra is,
* Üzleti partnerei utaztatásához luxus felszereltségű autó modellekkel, akár idegen nyelven, németül,angolul beszélő sofőrrel,
* Speciális kívánság esetén, amikor különleges kölcsönautó, automata minivan vagy épp SUV szabadidő terepjáró érdekli,
* Családi, baráti társaságok részére korszerű 9 személyes mikrobusz kölcsönzés Budapesten. A megbízható minibusz járművek rendszeresen szervizeltek, kiváló műszaki állapotban várják vendégeinket.
* "One way car rental" Magyarországon és Európában. Az egy útra szóló autókölcsönzés járműveinkkel bármikor igénybe vehető éjjel-nappal abban az esetben is ha a kölcsönautó felvételének helyétől eltérő városban vagy akár külföldön szeretné leadni bérautóját.
* A "Hozom-viszem" szolgáltatás elérhető már a United Rent a Car-nál is a nap bármely szakában.

Kisbusz bérlés Budapesten korlátlan kilométer használattal


A Rentauto megalapításakor az egyik legfontosabb tevékenységi körünknek a 7-8 és 9 személyes, komfortos, légkondicionálóval felszerelt, egy légterű személyautó típusok bérlését választottuk. A kis költségű autók bérbeadása mellett minden évben törekszünk megújítani autóparkunkat, bővíteni a szolgáltatásaink számát megőrizve annak színvonalát és jó minőségét.

Csomagszállítás? Repülőtéri személyszállítás? Sportrendezvényre csapatszállítás? Társasági esemény: borkóstoló program, esküvő vagy lagzi? Iskolai városnéző kirándulás, hivatalos rendezvény vagy üzleti konferencia szervezés?

Lehetséges mindezt jelentős befektetés nélkül mégis kiváló ár-értéken megvalósítani? Hát persze.

A megoldás kulcsa a:

9 üléses minibusz vagy 7 fős egyterű utasszállító autó kölcsönzés.


Szolgáltatásunk az év minden egyes napján és az ünnepnapokon is flexibilis konstrukciókkal és kedvező ajánlatokkal várja az utazni induló ügyfeleit. A személyszállító kisbuszaink lehetőséget biztosítanak, hogy családja, baráti társasága minden tagja közösen utazhasson vagy akár a hosszú út alatt cégének munkatársaival, kollégáival egy csapatban jusson el az úticéljáig. Örömmel állunk rendelkezésére a külföldre történő üzleti utak leszervezésének elősegítésében vagy vendégei a repülőtér termináljából szállodájába történő transzferálásában.

Személyszállító mikrobuszok bérlése egyénileg vagy bérsofőrrel:


Igény szerint irodánk rutinos, angolul is kiválóan beszélő sofőröket is biztosít Önnek. Eldöntheti, hogy saját maga szeretné vezetni az általunk bérbe adott járművet vagy utasként a csoporttal együtt veszi igénybe autóinkat. Rendszeresen vállalunk a hazai és a külhoni repülőterekre történő személyszállítást is mint a Budapest – Ferihegyi Liszt Ferenc Repülőtér, a bécsi Schwechat Airport vagy a szlovákiai főváros Pozsony Milan Rastislav Stefánik nemzetközi repülőtere.

Társaságunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll és gyors autó rezervációt biztosít ügyfelei részére egész Magyarországon. Kisbusz kölcsönzési üzletágunk legújabb szolgáltatása a külföldi autó kiszállítás és autó visszavétel, amely külön térítési díj mellett vehető igénybe.

Autóbérlés a Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren


Vegye fel autóját ingyenesen a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren!
Ügyintéző munkatársunk az előre egyeztetett időpontra kiszállítja Önnek a rezervált autót vagy kisbuszt a Liszt Ferenc repülőtér érkezési termináljához.
Kollégánk az Ön nevére szóló várótáblával várja majd a reptér érkezési várótermében, rögtön az ajtó előtt, ahogy kilépnek a poggyászfelvételről.

Az igényelt bérautó a reptérre való kiszállítása 3 nap felett a hét minden napján 08-20 óra között díjmentes.

Gépjármű kölcsönző cégünk a United Car Rent Budapest


és minden munkatársa folyamatosan azon dolgozunk, hogy bérleti díjainkat a létező legkedvezőbb ár-érték arányban állítsunk össze ügyfeleink megelégedésére.

Autó tartós bérlet, bérautó hosszútávú kölcsönzés, operatív leasing


Spórolni szeretne a céges autóin? A megoldást a hosszú távú autókölcsönzés azaz a tartós bérlet jelentheti Önnek.
Csökkentse költségeit akár 25%-kal a United Car Rental flottakezelő konstrukciójával!
Legyen az magánszemély vagy gazdasági társaság a legjelentősebb költségek egyikét az autó használat jelenti.
A jelenlegi nehéz gazdasági körülmények között nem érdemes autót vásárolni, lényegesen jobban megéri bérelni,
hosszú távon tartósan bérautót kölcsönözni.
Maga az autóbérlés nem igényel befektetést, így sokkal jobban megéri bérelni és pénzét magasabb hozammal a vállalkozása javára kamatoztatni.
Cégének nincsenek járulékos költségei, hiszen a bérautó megfelelő működéséért az autókölcsönző vállalja át Öntől az üzemeltetést, így ez nem kerül külön pénzbe is időbe, ha bármi gond keletkezik autójában, a bérlő azonnal kérheti a szervizelést a flottakezelőtől.
A tartós bérlet havi díja jelentős mértékben kedvezőbb lehet a saját üzemeltetésében lévő autóéval szemben, amikor is napi használatban lévő autóját nem kell megvásárolnia, amihez jelentős leköthető pénz és hitelképesség is szükséges.
Másrészről egy céges autó amortizációja és minden nem várt külön költsége sokszor nehezen átlátható, nem kiszámítható a végösszeg szempontjából.
A United Járműflotta szolgáltatás ebben segít, hiszen minden cégvezető reális elvárása, hogy pontosan tudja előre, hogy havonta mekkora összeget tud vállalkozása autóira fordítani.
Mindezek mellett az is megfontolandó, hogy milyen felszereltségű autóba ülhet be, milyen gyorsan intézheti a felmerülő karbantartásokat (kötelező szerviz, gumicsere, gumitárolás, biztosítási ügyintézés és egyéb javítások stb.) külön munkaerő alkalmazása nélkül.
A United Autópark Kezelés Önnek energiát, időt és pénzt spórolhat céges autói összes ügyének specializált és személyre szabott áron történő szervezésével.

A flottabérlés esetén megspórolható a személyautó költségeinek minden járuléka:


* Kötelező felelősség biztosítás
* Casco biztosítás
* Nemzetközi biztosítás - zöldkártya
* Gépjármű súlyadó
* Szerviz,- és karbantartás költsége
* Gépjármű amortizáció
* A vállalati célú gépkocsi,- autóflotta,- és mikrobusz kölcsönzés 27%-os áfája 2012-től újra levonható!
* A bérleti díj nettó összege teljes mértékben költségelhető
* Megtakarítható a személyautó vásárlásakor vissza nem igényelhető Áfa.

Gépjárműveink - szakképzett, hozzáértő szerelőinknek köszönhetően - mindig tökéletes műszaki állapotban kerülnek átadásra. Mindamellett bérautóink Európai Assistance kártyával is rendelkeznek, amely az autó bérlője számára mindenkor biztonságot és kényelmet jelent.

Személyautó bérlés esetén ügyfeleink részére díjmentesen biztosított a klasszikus rent a car szolgáltatások mindegyike:


- Kötelező felelősség,- és Casco biztosítás, nemzetközi autó biztosítás
- Magyarországi korlátlan kilométer és bérgépjármű használat
- Ingyenes autókölcsönzés kiszállítással a vasút,- és buszpályaudvarokon
- Hozom-viszem szolgálat, bérautó házhoz-szállítás, címre történő szállítás
- Éjjel-nappali Ferihegy Liszt Ferenc Airport / Budapest Reptéri autó pick up
- 2. és 3. sofőr térítésmentes regisztrálása
- Téligumis autók biztosítása téli felkészítéssel
- Bébihordozó, gyerekülés, ülés-magasító
- Határátlépési-engedély
- Kötelező szervizeltetés intézése
- 24 órás segélyszolgálat, Nonstop Europe Rental Car Assistance
- Személyre szabott kedvezmények a United Autókölcsönzés régi ügyfeleinek
- 1 órán belüli expressz kölcsönautó házhozszállítás, non-stop autó visszavétel
- Díjtalan előfoglalás, lemondási díj mentes megrendelés
- Ahol nincsen apróbetűs, váratlan bérleti költség
- Minőségi, kiválóan felszerelt, folyamatosan karbantartott bérautók
- Térítésmentes autó parkolás Budapesten a United főiroda parkolójában
- Egyénre szabott, rugalmas és rendkívüli ár-értékű bérleti díjszabás és az
- udvarias, körültekintően szolgálatkész, baráti ügyfélszolgálat.

Autókölcsönző cégünk már 1999 óta szolgálja éjjel-nappal ügyfelei mobilitását Magyarországon, a fővárosban és a repülőtéren.


Szervezze meg utazását a United Car Rental Hungary járműveivel!

Szeretettel várjuk régi és leendő ügyfeleinket!

Rezerváció és Információ:


United Car Rental Hungary
1st Rent Kft.


Hotline telefon: +36-30-99-62-300
Központi telefon: +36/1-283-86-83
Fax-szám: +36/1-209-06-04
Internet cím: www.rentauto.hu
E-mail cím: info@rentauto.hu

Autókölcsönző főiroda címe:
LURDY HÁZ ÜZLETKÖZPONT
1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. sz. üzlet
(a Vodafone bolt mellett, szemben az Alexandra Könyvesházzal)